Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Återställa högtalaren

Vid en fabriksåterställning rensas alla inställningar för ihopparade mobilenheter och språk och högtalaren återgår till fabriksinställningarna.

Slå på högtalaren

Håll in POWER-knappen i tio sekunder. Högtalaren stängs av

Strömsladd

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback