Återställa högtalaren

En återställning kan hjälpa till att laga mindre processorfel – ungefär som att starta om en dator. Användarinställningarna går inte förlorade under återställningen.

Koppla bort högtalaren från eluttaget och sätt på den med hjälp av batterierna.

Tryck på och håll ned flerfunktionsknappen i upp till tio sekunder tills produktens lampor börjar lysa och släpp sedan knappen.

Övre delen av Revolve-högtalaren med flerfunktionsknappen

Fabriksåterställning

Vid en fabriksåterställning rensas de ihopparade mobila enheterna och språk- och användarinställningarna från högtalaren. Därefter gäller återigen de ursprungliga inställningarna.

Slå på högtalaren

Håll in strömknappen i tio sekunder tills Bluetooth®-indikatorn lyser med ett blått sken och du hör en röstanvisning om att välja språk.

Övre delen av Revolve-högtalaren med strömknappen