Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Återställa högtalaren

Vid en fabriksåterställning tas anslutna enheter och språkinställningar bort från högtalaren. Därefter tillämpas återigen de ursprungliga fabriksinställningarna.

Sätt på högtalaren

Håll in flerfunktionsknappen och Volym ned-knappen (-) samtidigt i 10 sekunder. Bluetooth-indikatorn lyser med ett blått sken och du hör en röstanvisning som uppmanar dig att välja språk.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback