Återställa soundbarhögtalaren till fabriksinställningarna

Håll in strömknappen och hoppa framåt-knappen på fjärrkontrollen i fem sekunder

Håll in strömknappen och hoppa framåt-knappen på fjärrkontrollen

Soundbarhögtalaren startas om. När återställningen har slutförts lyser ljusskenan med ett fast gult sken.

Öppna Bose Music-appen på din mobila enhet, lägg till soundbarhögtalaren på ditt Bose Music-konto och återanslut den till nätverket