Återställa systemets fabriksinställningar

Vid en fabriksåterställning rensas alla käll-, volym- och nätverksinställningar från SoundLink Air-systemet och de ursprungliga inställningarna kommer att gälla.

Om du vill återställa systemet håller du in RESET-knappen på undersidan i tio sekunder. När systemet är återställt lyser indikatorn för det trådlösa nätverket med gult sken. För att återansluta till det trådlösa nätverket måste du göra om installationen.