ADAPTiQ-ljudkalibrering

När du har konfigurerat soundbarhögtalaren och anslutit basmodulen eller surroundhögtalarna (tillval) bör du köra ADAPTiQ-ljudkalibrering för att få bästa möjliga ljud.

För att slutföra kalibreringen behöver du ADAPTiQ-headsetet och ungefär tio minuter då rummet är tyst.

Tryck på bilden på soundbarhögtalaren i det nedre högra hörnet av skärmen

Välj Inställningar > ADAPTiQ > Kör ADAPTiQ

Följ anvisningarna i appen för att kalibrera soundbarhögtalarens ljudprestanda efter akustiken i lyssningsområdet

Om du vid ett senare tillfälle ansluter en basmodul eller surroundhögtalare (tillval), flyttar soundbarhögtalaren eller flyttar någon möbel, bör du köra ADAPTiQ-ljudkalibreringen igen så att ljudkvaliteten förblir optimal.