Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Samsung Galaxy-kompatibla enheter

Samsung Galaxy-hörlurar är designade specifikt för Samsung Galaxy-smarttelefoner. När du använder dem tillsammans med andra Android™-enheter kan funktionerna vara begränsade.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback