Bläddra bland andra ihopparade enheter

Så här spelar du upp musik från en enhet i högtalarminnet som inte är ansluten för tillfället:

tryck på bluetooth-knappen för att höra vilken eller vilka enheter som är anslutna

Bluetooth

anslut till nästa ihopparade enhet genom att trycka på bluetooth-knappen igen (inom tre sekunder)

Bluetooth

Upprepa steg 2 tills du hör namnet på den enhet du söker

röstanvisningarna måste vara aktiverade för att du ska kunna använda den här funktionen. mer information finns i aktivera/avaktivera röstanvisningar

obs! när du ansluter med den här metoden kan du bara ansluta till en bluetooth-enhet i taget