Välj en enhet för ihopparning från högtalarminnet

Så här väljer du och parar ihop en Bluetooth-enhet som inte finns i högtalarminnet:

Obs! Röstanvisningarna måste vara aktiverade för att du ska kunna använda den här funktionen. Om de inte är det, hittar du mer information i Aktivera/avaktivera röstanvisningar. Endast en Bluetooth -enhet kan anslutas åt gången med den här metoden.

Tryck på Bluetooth-knappen för att höra namnet på anslutna enheter

Tryck på Bluetooth-knappen igen (inom 3 sekunder) för att ansluta till nästa enhet som du hör namnet på

Upprepa detta tills du hör rätt enhetsnamn.