Ställa in eller byta språk för röstaviseringar

Röstanvisningarna vägleder dig genom Bluetooth-ihopparningen, informerar dig om batterinivån och identifierar anslutna enheter. Du kan anpassa röstaviseringarna med hjälp av knapparna på högtalaren. Du kan också hantera röstaviseringarna i Bose® Connect-appen.

Här följer en lista över de förinställda språken: Engelska, mandarin, holländska, spanska, japanska, ryska, koreanska, franska, italienska, polska, tyska, svenska och portugisiska. Ytterligare språk kan finnas tillgängliga. Hämta Bose® Updater för att kontrollera eventuella språkuppdateringar. Besök: btu.Bose.com

Välja språk

När högtalaren slås på för första gången är röstanvisningarna på engelska.

Håll in flerfunktionsknappen och minusknappen (-)  samtidigt tills du hör det första språkalternativet läsas upp.

Tryck på plusknappen  (+) eller minusknappen (-) för att bläddra bland språken.

När du hör ditt språk väljer du det genom att hålla in flerfunktionsknappen.

Inaktivera röstanvisningar

Håll in plusknappen  (+) och minusknappen (–) samtidigt tills du hör ”Röstanvisningar inaktiverade”.
Upprepa proceduren för att aktivera röstanvisningarna på nytt.