Ställa in eller byta språk för röstaviseringar

Här följer en lista över de förinställda språken: Engelska, mandarin, holländska, spanska, japanska, ryska, franska, italienska, polska, tyska och portugisiska. Om du vill ladda ned ett annat språk går du till: http://global.Bose.com/support/SLR

Om det inte går att välja just ditt språk kan du läsa vidare i Avaktivera/aktivera röstanvisningar.

Välja ett språk vid första installation

Tryck på volym + eller volym - på högtalaren för att bläddra bland språken.

När du hör ditt språk läsas upp trycker du på flerfunktionsknappen tills du hör ”Ready to pair” (klar för ihopparning)

Ändra språk efter första installation

Håll ned AUX-ingångsknappen och knappen volym - samtidigt tills det första språkalternativet läses upp.

Bläddra genom de tillgängliga språken med knapparna volym + och volym -.

När du hör ditt språk väljer du det genom att hålla in flerfunktionsknappen