Ställa in eller byta språk för röstaviseringar

Här följer en lista över de förinställda språken: Engelska, mandarin, holländska, spanska, japanska, ryska, franska, italienska, polska, tyska och portugisiska. Om du vill ladda ner ett annat språk går du till: http://global.Bose.com/support/SLCII

Om det inte går att välja just ditt språk kan du läsa vidare i Avaktivera röstanvisningar.

Välja ett språk vid första installation

Tryck på + eller - på högtalaren för att bläddra bland språken

När du hör ditt språk läsas upp trycker du på flerfunktionsknappen tills du hör ”Ready to pair” (Klart för ihopparning)

Ändra språk efter första installation

Håll in AUX-ingångsknappen och - samtidigt tills du hör det första språkalternativet läsas upp

Använd knapparna + och - för att bläddra igenom listan över tillgängliga språk

När du hör ditt språk väljer du det genom att hålla in flerfunktionsknappen