Gratis frakt och gratis retur
 

Välja ljudutgångsenhet på en Mac

Så här väljer du ljudutgångsenhet på en Macintosh med OS X 10.4.6 eller senare:

Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster på skärmen

Klicka på "Systeminställningar..." på Apple-menyn

Klicka på "Ljud"-ikonen

Klicka på fliken "Ljud ut" och välj Bluetooth®-enheten från listan

Stäng fönstret genom att klicka på den röda knappen""

Aktivera ändringen genom att spela upp ljud från datorn (t.ex. iTunes)

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback