Välja Bluetooth®-ljudutgångsenhet på en PC med Windows Vista®

Så här väljer du ljudutgångsenhet på en dator med operativsystemet Windows Vista:

Klicka på "Start" längst ned till vänster på skärmen

Klicka på "Kontrollpanelen"

Klicka på "Maskinvara och ljud" på Kontrollpanelen

Klicka på "Hantera ljudenheter" på menyn Maskinvara och ljud

markera bluetooth®-enheten på fliken "uppspelning"

när du har valt bluetooth-enheten klickar du på "ställ in som standard"

Om du har gjort några ändringar klickar du på "Använd" och stänger sedan fönstret genom att klicka på "OK"