Välja Bluetooth®-ljudutgångsenhet på en PC med Windows® XP

Så här väljer du ljudutgångsenhet på en dator med operativsystemet Windows XP:

Klicka på "Start" längst ned till vänster på skärmen

Klicka på "Kontrollpanelen"

Klicka på "Ljud och ljudenheter"

OBS! Du kan bli tvungen att växla till "Klassiskt läge" längst upp till vänster på skärmen för att systemmenyn ovan ska visas.

nu visas fönstret egenskaper för ljud och ljudenheter. välj en bluetooth®-enhet på rullgardinsmenyn på fliken "ljud" under "uppspelning av ljud"

Om du har gjort några ändringar klickar du på "Använd" och stänger sedan fönstret genom att klicka på "OK"