Gratis frakt och gratis retur
 

Här hittar du serienumret

Serienumret består i regel av 17 siffror. Du hittar det på flera olika ställen:

Nära USB-porten. Öppna blixtlåset på överdraget för att se USB-porten.

I Bose Connect-appen väljer du kugghjulsikonen (Inställningar) > Produktinformation. Serienumret anges under Produktinformation. Högtalaren måste vara ansluten till enheten.

På originalförpackningen under streckkoden.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback