Ställ in åtgärdsknappen på brusreducering

Med åtgärdsknappen ändrar du snabbt och enkelt brusreduceringsinställningen. Brusreduceringen filtrerar bort oönskat brus och ger ett tydligare, mer verklighetstroget ljud. Du kan ställa in brusreduceringsnivån utifrån önskemål och omgivning.

Åtgärdsknappen sitter bakom vänster öronkåpa.

Du ändrar brusreduceringsinställningen genom att trycka in och släppa åtgärdsknappen. Sedan hör du vilken inställning som är aktiv. Fortsätt att trycka in och släppa åtgärdsknappen tills du hittar önskad inställning.

Det går även att ändra brusreduceringsinställningen via Bose Connect-appen.