Använda förinställningar och favoriter i appen SoundTouch

Gäller:

mer...

Du kan lagra sex förinställningar på ditt SoundTouch-konto och använda dem till att snabbt spela upp den musiktjänst eller de musikbibliotekskällor du använder mest. Förutom de sex förinställningar kan du enkelt spela upp andra källor genom att lägga till dem i favoritlistan.

Använda förval

Ställa in förval

Börja spela upp den musiktjänst eller musikbibliotekskälla du vill spara som en förinställning.

Tryck på och håll ned den fyrkantiga ikonen i det nedre högra hörnet på skärmen Spelas nu tills förinställningslistan visas.

Skärmen Spelas nu i appen SoundTouch med den fyrkantiga ikonen.

Dra ikonen till önskat förinställningsnummer och lagra den genom att släppa den.

Spela upp ett förval

Tryck på förinställningsrutnätsikonen i det övre högra hörnet i appen och välj en förinställning i den lista som visas.

Ta bort förinställningar

Om du vill tömma en förinställning ändrar du den till en favorit. Du kan inte längre få tillgång till källan via en förinställningsknapp men du kan spela upp den från favoritlistan.

Tryck på förinställningsrutnätsikonen i det övre högra hörnet i appen.

Tryck på den förinställning du vill ta bort så att den börjar spelas upp.

Under listan med dina förinställningar håller du ned Tryck på och håll ned för att spara en favorit. Källan tas bort från dina förinställningar och läggs till bland dina favoriter.

Använda favoriter

Ställa in favoriter

Börja spela upp den musiktjänst eller musikbibliotekskälla du vill spara som favorit.

Tryck på förinställningsrutnätsikonen i det övre högra hörnet i appen.

Under listan med dina förinställningar håller du ned Tryck på och håll ned för att spara en favorit.

Spela upp favoriter

Tryck på förinställningsrutnätsikonen i det övre högra hörnet i appen och välj ett alternativ i den favoritlista som visas under dina förinställningar. Om du har flera favoriter sveper du åt vänster eller höger för att hitta favoriten.

Ta bort favoriter

Tryck på förinställningsrutnätsikonen i det övre högra hörnet i appen.

Tryck på Favoriter under förinställningslistan.

Tryck på Redigera.

Tryck på X bredvid den favorit du vill ta bort och bekräfta sedan när du uppmanas att göra det.