Ställa in AV-synk

När du tittar på en dvd-film eller annan digital videokälla kan det ibland hända att ljudet inte överensstämmer med filmen och att ljudet är fördröjt. Du kan till exempel se att läpparna på en person rör sig men inte omedelbart höra någon dialog. Det beror på att bearbetningen av bilden i vissa fall tar längre tid än bearbetningen av ljudsignalen. Det kallas fördröjning och AV-synkroniseringsfunktionen är avsedd att korrigera detta.

Obs! Detta är en global inställning som påverkar alla källor.

Så här justerar du AV-synkroniseringen:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

tryck på more på fjärrkontrollen

tryck på högerpilen för att markera symbolen "options" (alternativ) och bekräfta genom att trycka på ok

tryck på uppåtpilen eller nedåtpilen för att markera "av sync"

tryck på vänsterpilen eller högerpilen för att justera ljudfördröjningen och synkronisera ljudet med bilden mellan -2 och +5

stäng menyn genom att trycka på exit