Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Ljudinställningar för Bluetooth®-prioritet

När headsetet är anslutet till flygplanets intercom-system hörs alltid intercom-ljudet i headsetet och det kan inte bortprioriteras. Om du ansluter en Bluetooth-enhet till headsetet kan du välja hur du vill höra ljudet från enheten med intercom-ljud. Det gör du med hjälp av Bluetooth-prioritetsomkopplaren på kontrollmodulen:

Bluetooth-prioritetsomkopplaren visas i MUTE-läget

Prioritera intercom-ljud över Bluetooth

Om en intercom-signal upptäcks prioriteras den över Bluetooth-ljudet. Bluetooth-ljudet återupptas när intercom-signalen upphör.

Bluetooth-prioritetsomkopplaren visas i MIX-läget

Intercom och Bluetooth

Bluetooth-ljudet hörs samtidigt som intercom-ljudet och det fortsätter att höras även under pågående intercom-kommunikation.

Bluetooth-prioritetsomkopplaren visas i läget OFF-läge (Av)

Endast intercom

I Off-läget (Av) avaktiveras Bluetooth och alla antenner stängs av. Endast intercom-ljud hörs och allt Bluetooth-ljud är avstängt.

 

Obs! Om du aktiverar OFF-läget (Av) när du är ansluten till en Bluetooth-källa, kan du behöva återupprätta Bluetooth-anslutningen nästa gång du slår på headsetet.

Obs! Bluetooth-ljudet stängs automatiskt av vid inkommande och utgående samtal om Bluetooth-prioritetsomkopplaren är inställd på MUTE eller MIX. Vid Bluetooth-telefonsamtal kombineras intercom-ljudet och ljudet från telefonsamtalet.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback