Gratis frakt och gratis retur
 

Ställa in produktens delningsläge

Genom delning kan de som använder samma Wi-Fi-nätverk enkelt styra samma Bose-produkter med ett eget Bose Music-konto. Genom delning kan användare i nätverket:

  • Lyssna på spellistor och musiktjänster som är länkade till Bose Music-kontot
  • Spela upp, pausa och justera volymen (på den delade produkten eller en produktgrupp)
  • Ändra produktinställningar
  • Ta bort röstassistenten och skapa ett nytt röstassistentkonto
  • Skapa ett nytt förval eller redigera de befintliga förvalen

Obs!Vänner och familjemedlemmar som inte har ett Bose Music-konto kan också spela musik genom att använda en Bluetooth-anslutning eller en tredjepartsapp som stöder Wi-Fi-uppspelning.

Ändra delningsläge

Tryck på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet i Bose Music-appen

Välj produkten

Tryck på produktbilden i det nedre högra hörnet

Tryck på Inställningar > Delning och välj om du vill dela produkten med andra användare som använder nätverket

Obs! När delning har inaktiverats för en produkt kan användare som lade till produkten till sitt konto medan delningen var aktiverad fortfarande styra produkten och göra ändringar. Nya användare kan dock inte lägga till produkten. För att sluta dela en produkt med alla användare som har lagt till produkten till sitt konto måste du återställa systemet till fabriksinställningarna, konfigurera systemet på nytt och välja att inte dela produkten.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback