Ställa in produktdelning på offentligt eller privat

Genom delning kan de som använder samma Wi-Fi-nätverk enkelt använda samma Bose-produkter med ett eget Bose Music-konto. I offentligt läge kan produkter delas med alla användare i ditt nätverk. Genom delning kan användare i nätverket:

• Lyssna på sina egna Bose Music-spellistor och -stationer
  • Spela upp, pausa och justera volymen (på den delade produkten eller produkter i en grupp)
  • Justera produktinställningar, inklusive röstassistent

Obs! Du kan också låta andra använda produkten genom att ansluta med Bluetooth eller via en kompatibel tredjepartsapp som stöder Wi-Fi-uppspelning, som Spotify.

Välja ett delningsläge

Tryck på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet i Bose Music-appen

Välj den produkt du vill dela

Tryck på produktbilden i det nedre högra hörnet

Tryck på Inställningar > Delning och slå på eller av offentlig delning med växlingsreglaget

Obs! Om du stänger av offentlig delning kan användare som du redan delat produkten med fortfarande nå den och göra ändringar, men inga fler användare får åtkomst medan offentlig delning är inaktiverat. Om du vill sluta dela med alla användare som redan har åtkomst kan du återställa systemets fabriksinställningar och konfigurera systemet på nytt. Mer information hittar du i Återställa fabriksinställningarna.