Ställa in överskanning för digitalbox

Med den här inställningen kan du dölja kantartefakter i vissa videoklipp. Alternativet är tillgängligt för digitalboxar.

Så här ändrar du källöverskanningsinställningar:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet

tryck på source på fjärrkontrollen. använd sedan uppåtpilen eller nedåtpilen för att välja den videokälla (kabel, satellit osv.) du vill anpassa. bekräfta genom att trycka på ok

tryck på more

tryck på högerpilen för att markera ikonen "alternativ" och sedan på ok

tryck på uppåtpilen eller nedåtpilen för att markera ”[videokälla] överskanning”

tryck på vänsterpilen eller högerpilen för att justera inställningen till ”på” eller ”av”

stäng menyn genom att trycka på exit