Ställa in larmet

Vakna till en radiokanal eller CD

Följ de här stegen om du vill vakna till en radiostation eller CD:

Sätt på Wave®-musiksystemet och välj vilken radiokanal eller CD-spår du vill vakna till.

Ställ in vilken volym du vill vakna till.

Håll in Wake to tills du hör två pip. Larmet är nu inställt på att väcka dig till radiokanalen eller CD-spåret som du har valt.

Ställa in larmtid

Så här ställer du in larmtiden:

Tryck på Alarm Time för att öppna larminställningarna. Larmtiden visas i mitten på skärmen och blinkar i det övre högra hörnet.

Ställ in när du vill vakna med Time-knapparna.

Tryck på Alarm Time igen. Larmtiden är nu inställd.

Exempel: Larmet är inställt på att spela upp radiokanalen på Preset 4, 101,7 FM, kl. 06.00.

Obs!

Om det dröjer längre än tio sekunder mellan knapptryckningarna i inställningsläget för larmet går Wave®-musiksystemet automatiskt ut ur inställningsläget för larmet.

Tryck på Alarm Time för att bekräfta väckningstiden och vad som ska spelas. Väckningstiden och det som ska spelas visas på skärmen i tio sekunder.

Använda larmet

Så här använder du larmet:

Stänga av larmet vid väckning: Tryck påOn/Off (stop alarm) för att stänga av larmet och sätta på det inför nästa dag.

Stänga av larmet: Tryck på Alarm On/Off för att sätta på eller stänga av larmet. Larmet är på när väckningstiden visas i hörnet längst upp till höger. Larmet är av när väckningstiden inte visas längst upp till höger på skärmen.

Snooza: Tryck på Sleep för att pausa ett larm.

När snooze är aktiverat visas Snooze på skärmen. När snoozetiden tar slut sätts larmet på igen. Tryck på Sleep igen för att pausa larmet i tio minuter till. (Fabriksinställningen för snoozetiden är tio minuter.)