Ställa in larm

Gäller:

Wave®-radio IV har två separata larm. Varje larm kan ställas in för:

Tid

Uppvakningskälla: signal eller radio

Volym

Använda larmknapparna

Du kan ställa in och använda respektive larm med larmknapparna längst ned på fjärrkontrollen.

alarm 1:
tryck för att sätta på eller stänga av larm 1.

alarm 2:
tryck för att sätta på eller stänga av larm 2.

alarm setup:
tryck för att aktivera larminställningsläget och visa inställningar för larm 1. tryck en gång till för att visa inställningarna för larm 2. tryck på en gång till för att avsluta larminställningsläget.

Statusindikatorer för larm

I det övre högra hörnet på displayen visas statusindikatorer om larmet är inställt: I exemplet nedan är larm 1 inställt på 06:30 och larm 2 är inställt på 19:15.

Ställa in larm

Du väljer inställningar för varje larm genom att aktivera larminställningsläget och visa inställningarna för larmet som du vill ändra.

Så här stället du in ett larm:

tryck på alarm setup för att aktivera larminställningsläget och visa inställningarna för alarm 1. larmets nummer och tid börjar blinka längst upp till höger på displayen. sedan visas de aktuella inställningarna för larm 1 på displayen

Alarm Setup

ställ in tiden för larmet med hjälp av time-knapparna

Tid

Välj väckningskälla:

tryck på sleep för att välja "buzzer". detta är fabriksinställningen för larm

Sleep

tryck på radio för att välja en radiokanal

Radio

tryck på volume upp eller ned för att ställa in volymnivån för den valda väckningskällan

Öka volym

Minska volym

tryck på alarm setup för att öppna inställningarna för alarm 2. upprepa steg 2–4 för att ställa in larm 2

tryck på alarm setup en gång till för att avsluta larminställningsläget