Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Ställa in tiden

Gäller:

tryck på time - eller time + på fjärrkontrollen i en sekund tills "-clock set-" visas på displayen och släpp sedan knappen

Time -

Time +

tryck på time - eller time + tills rätt tid visas på displayen

Time -

Time +

Läget "-Clock Set-" avslutas automatiskt efter fem sekunder

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback