Ställa in kontrollmodulens funktionsomkopplare

Headsetet levereras med fabriksinställda standardinställningar. Du kan ändra fabriksinställningarna med hjälp av funktionsomkopplarna i kontrollmodulens batterifack.

Öppna batterifacket

Tryck hårt på räfflorna och skjut undan locket. Locket sitter fast i modulen. Försök inte ta loss det.

Obs! Locket till batterifacket är utformat för att sitta säkert på plats. Du kan vara tvungen att ta i ganska hårt för att få loss det.

Funktionsomkopplarna

Funktionsomkopplarna styr: Prioritet (BT-AUX), intercom (MON-ST), funktionen för automatisk påslagning och funktionen för automatisk avstängning.

Funktionen för automatisk påslagning är endast tillgänglig för modeller som drivs via flygplansnätet

Alternativet Intercom (MON-ST) är endast tillgängligt för headsetkonfigurationer med stöd för tvåkanaliga system eller intercom med stereoljud

alternativet priority (bt-aux) är endast tillgängligt för bluetooth®-headset

Ändra funktionsomkopplarnas läge

Öppna batterifacket

Om det sitter batterier i tar du bort dem. I batterifacket kan du kontrollera och ändra funktionsomkopplarnas läge

Använd en penna eller en liten tunn skruvmejsel för att försiktigt ändra omkopplarnas läge

Den här tabellen visar möjliga lägen, standardinställningar och funktioner för respektive omkopplare

priority (endast för bluetooth-headset):
bestämmer prioriteringsordningen mellan två sekundära ljudkällor. välj bt om du vill att bluetooth-anslutningen (trådlös) ska ha högst prioritet. välj aux om du vill att trådbunden anslutning ska ha högst prioritet

intercom (endast tillgängligt för headsetkonfigurationer med stöd för tvåkanaliga system eller intercom med stereoljud):
fabriksinställningen för de flesta konfigurationer är monoljud (ljud hörs i båda öronen). välj stereo (st) om flygplanet har intercom med stereoljud.

auto on (endast tillgängligt för modeller som drivs via flygplansnätet):
fabriksinställningen är att automatisk påslagning är aktiverad. headsetet slås på när flygplanets elsystem upptäcks. om du vill avaktivera automatisk påslagning ställer du funktionsomkopplaren i läget off. när omkopplaren är i läget off måste användaren själv slå på headsetet.

auto off:
fabriksinställningen är att automatisk avstängning är aktiverad. headsetet stängs av när det inte har använts på mellan tre och nio minuter. om du vill avaktivera automatisk avstängning ställer du funktionsomkopplaren i läget off. när omkopplaren är i läget off måste användaren själv stänga av headsetet.