NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

Ställa in kontrollmodulens funktionsomkopplare

Funktionsomkopplarna styr funktionen för automatisk avstängning och ljudinställningar för intercom.

Så här ändrar du funktionsomkopplarna:

Öppna batterifacket. Mer information finns i avsnittet Batterifacket

Om det sitter batterier i tar du bort dem. Då ser du omkopplarna AUDIO och AUTO-OFF

Använd en penna eller en liten tunn skruvmejsel för att försiktigt ändra omkopplarnas läge

Här följer en lista med möjliga lägen, standardinställningar och funktioner för respektive omkopplare:

automatisk avstängning (on, off standard: on):
om den här funktionen är aktiverad stängs headsetet av när det inte har använts på mellan tre och nio minuter. acoustic noise cancelling®-tekniken avaktiveras inte när headsetet stängs av, utan förblir aktiv tills du trycker på strömknappen i minst en sekund

mono/stereo (mono, stereo standard: mono):
välj mono för att spela ljud i båda hörlurarna vid ljudingång från intercom med monoljud. välj stereo vid anslutning till ett flygplan med intercom med stereoljud

Funktionen för automatisk avstängning

Funktionen för automatisk avstängning känner av när headsetet inte används och stänger av det efter ett antal minuter för att spara på batteriet. Hur lång tid det dröjer innan headsetet stängs av varierar mellan tre och nio minuter.

När headsetet används endast med batteriet och inte är anslutet till någon intercom-enhet stängs headsetet av även om det tar emot ljud via AUX-ingången.

om headsetet används för ett telefonsamtal utan att vara anslutet till någon intercom-enhet stängs headsetet av cirka tre sekunder efter att samtalet har avslutats (endast bluetooth®-aktiverade kontrollmoduler)

Avaktivera funktionen för automatisk avstängning om du vill använda headsetet för att lyssna via AUX-ingången eller ringa och ta emot samtal när headsetet inte är anslutet till någon intercom-enhet.