Ställa in kontrollmodulens funktionsomkopplare

Headsetet levereras med fabriksinställda standardinställningar. Du ändrar fabriksinställningarna med hjälp av funktionsomkopplarna i kontrollmodulens batterifack:

Öppna batterifacket genom att trycka på fördjupningen och skjuta locket nedåt. Locket sitter fast i modulen. Försök inte att ta loss det.

Om det sitter batterier i tar du bort dem. I batterifacket ser du och kan ändra funktionsomkopplarnas läge.

Använd en penna eller en liten tunn skruvmejsel för att försiktigt ändra omkopplarnas läge.

Kontrollmodulens funktionsomkopplare

Reserverad:
Reserverad för framtida användning.

Auto on (finns endast för modeller som drivs via flygplanets elsystem):
Som standard är automatisk påslagning aktiverad. Headsetet slås på när flygplanets elsystem är tillgängligt. Du avaktiverar automatisk påslagning genom att ställa in funktionsomkopplaren till läget Off (av). När omkopplaren är i läget Off måste användaren själv slå på headsetet.

Flygplanets ljud:
Ställ in intercom-ljudets känslighet på Normal eller Low (–12 dB).

Intercom (finns endast för headsetmodeller med stöd för tvåkanaliga system eller intercom med stereoljud):
Fabriksinställningen för de flesta konfigurationer är monoljud (ljud hörs i båda öronen). Välj stereo (ST) om flygplanet har intercom med stereoljud.

Auto off:
Som standard är automatisk avstängning aktiverad. Headsetet stängs av när det inte har använts på mellan tre och nio minuter. Du avaktiverar automatisk avstängning genom att ställa in funktionsomkopplaren till läget Off (av). När omkopplaren är i läget Off måste användaren själv stänga av headsetet.

Tryckfunktion:
Som standard är tryckfunktionen avaktiverad. När tryckfunktionen är aktiverad kan du dubbeltrycka på en öronsnäcka för att ändra dess brusreduceringsläge mellan Low och kontrollmodulens Acoustic Noise Cancellation-omkopplarinställning.