Ställa in rumskoden

Gäller:

När Wave®-musiksystemet levereras kan det genast börja användas som andraenhet (rumskod B) vid anslutning till ett Bose® link-aktiverat Lifestyle®-system. Om du vill använda Wave®-musiksystemet tillsammans med ditt Lifestyle®-system i ett tredje rum måste du ändra rumskoden så att den överensstämmer med den fjärrkontroll som du använder för det aktuella rummet.

Mer information om rumskoder finns i bruksanvisningen till Lifestyle®-systemet.

tryck på alarm setup/menu på fjärrkontrollen tills "setup menu" visas

Alarm Setup/Menu

tryck på tune/mp3> sju gånger tills "room- b" visas. strecken efter bokstaven visar inställningarna för mikroomkopplarna på fjärrkontrollen till lifestyle®-systemet

Tune/MP3 >

tryck på time - eller time + och välj en annan rumskod än room b

Time -

Time +

stäng inställningsmenyn genom att trycka på alarm setup/menu eller vänta tio sekunder, så stängs den automatiskt

Alarm Setup/Menu