Ställa in rumskoden

När Wave®-musiksystemet levereras kan det genast börja användas som andraenhet (rumskod B) vid anslutning till ett Bose® link-aktiverat Lifestyle®-system. Om du vill använda Wave®-musiksystemet tillsammans med ditt Lifestyle®-system i ett tredje rum måste du ändra rumskoden så att den överensstämmer med den fjärrkontroll som du använder för det aktuella rummet.

Mer information om rumskoder finns i bruksanvisningen till Lifestyle®-systemet.

På fjärrkontrollen håller du in ALARM TIME/MENU tills Setup Menu visas.

Alarm Time/Menu

Tryck på TUNE/MP3 > sju gånger tills Room B visas. Strecken efter bokstaven visar inställningarna för mikroomkopplarna på fjärrkontrollen till Lifestyle®-systemet.

Tune/MP3 >

Tryck på TIME - eller TIME + och välj en annan rumskod än Room B.

Time -

Time +

Tryck på ALARM TIME/MENU för att stänga inställningsmenyn eller vänta i tio sekunder så stängs menyn automatiskt.

Alarm Time/Menu