Ställa in rumskoden

Gäller:

Wave®-radio IV kan redan från början användas i ett andra rum (rumskod B) vid anslutning till ett Bose® link-aktiverat Lifestyle®-system. Om du vill använda Wave®-radion tillsammans med Lifestyle®-systemet i ett tredje rum måste du ändra rumskoden så att den överensstämmer med den fjärrkontroll som du använder i det rummet.

Mer information om rumskoder finns i bruksanvisningen till Lifestyle®-systemet.

tryck på alarm setup/menu på fjärrkontrollen tills "setup menu" visas på displayen

Alarm Setup/Menu

tryck på tune/playlist > sex gånger tills "room- b" visas. strecken efter bokstaven visar inställningarna för mikroomkopplarna på fjärrkontrollen till lifestyle®-systemet

Tune/Playlist >

tryck på time - eller time + och välj en annan rumskod

Time -

Time +

tryck på alarm setup/menu för att stänga inställningsmenyn eller vänta i tio sekunder så stängs den automatiskt