Installera systemet

Så här ställer du in systemet:

Sätt in den ena änden av den ingående ljudkabeln i kontakten för Acoustimass®-modulen på kontrollkonsolen.

Sätt in den andra änden av den ingående ljudkabeln i mediecenterkontakten på Acoustimass®-modulen.

För in RCA-kontakten för varje högtalarkabel i de fem högtalarkontakterna på Acoustimass-modulen.

För in HDMI®-kabeln i en HDMI-kontakt på baksidan av tv:n.

För in andra änden av HDMI-kabeln i HDMI OUT Video to TV-kontakten på kontrollkonsolen.

Anslut elkabeln till AC Power-kontakten på Acoustimass-modulen samt till ett vägguttag

Anslut kabeln från nätadaptern till kontakten på kontrollkonsolen.

Anslut den ena änden av 2-stiftskontakten till nätadaptern och den andra till ett vägguttag

Obs! HDMI-till-DVI­kabeln kan användas för skärmar som saknar HDMI-ingång. Det går inte att använda HDMI-till-DVI"-adaptrar eller omkopplare.

I Högtalarplacering kan du läsa mer om högtalarens placering.