Om hörlurarna

Innehåll

Följande ska finnas i förpackningen:

• Bose® SoundSport® trådlösa hörlurar
  • USB-kabel
  • Bärbart laddningsfodral
  • StayHear®+ Sport-toppar: Large (svarta) och small (vita). Topparna i storlek medium sitter på öronsnäckorna
  • Bruksanvisning och garantibevis

Appen Bose Connect

Streama musik från mobila enheter, t.ex. smarttelefoner, surfplattor och bärbara datorer med trådlös Bluetooth-teknik. Innan du kan börja streama musik från en enhet måste du ansluta enheten till hörlurarna.

Hämta Bose Connect-appen från Apple App Store eller Google Play Store och följ instruktionerna som visas på skärmen.

Svett- och vädertåliga

Hörlurarna är IPX4-certifierade. Det innebär att de är svett- och vädertåliga.

De tål dock inte att nedsänkas i vatten. Du bör INTE simma eller duscha med hörlurarna. Hörlurarna får inte nedsänkas i vätska.

Obs!

• För att förhindra rost bör du regelbundet rengöra öronsnäckornas laddningsstift med en torr, mjuk bomullspinne eller motsvarande
  • IPX4-certifieringen är inte permanent och den kan komma att påverkas negativt till följd av
    normalt slitage

Hörlurskontroller

• Bluetooth-knapp
  • Volym ned
  • Flerfunktionsknapp
  • Volym upp

Laddningsfodral

• Öppna fodralet genom att trycka hårt på knappen på fodralets framsida
  • Om du trycker lätt på knappen visar batteriindikatorerna på framsidan den aktuella batterinivån