Om högtalaren

Innehåll

Förpackningen bör innehålla en Bose® SoundLink® Micro Bluetooth-högtalare, en USB-kabel, en användarhandbok och ett garantibevis.

Appen Bose Connect

Streama musik från mobila enheter, t.ex. smarttelefoner, surfplattor och bärbara datorer med trådlös Bluetooth-teknik. Innan du kan börja streama musik från en enhet måste du ansluta enheten till högtalaren.

Hämta Bose Connect-appen från Apple App Store eller Google Play Store och följ instruktionerna på som visas på skärmen.

Vattentålighet

Högtalaren är IPX7-certifierad mot väta och IPX4-certifierad mot stänk. Den tål att ligga i vatten på 1 meters djup i upp till 30 minuter. Det innebär att du kan använda högtalaren när du duschar och när det regnar eller snöar.
Högtalaren bör inte nedsänkas i vatten som är djupare än 1 meter.

Använda bärremmen

Tack vare den praktiska bärremmen kan du ta med högtalaren överallt. Bärremmen kan justeras så att högtalaren kan fästas på t.ex. ett cykelstyre eller en ryggsäck.

Specifikationer

Vikt: 0,29 kg (0,64 lbs)
Bluetooth-räckvidd: 30 fot eller 9 meter
Inspänning: 5 V, 1,5 A
Laddningstemperatur: 32°–122° F (0°–50° C)
Urladdningstemperatur: -4°–158° F (-20° C–70° C)
Laddningstid: 3–4 timmar beroende på USB-strömkälla
Batteritid: Upp till 6 timmar, beroende på volymnivå

Rengöra högtalaren

Högtalaren kan behöva rengöras med jämna mellanrum.

• Rengör högtalarens ytor med en mjuk trasa fuktad med vatten
  • Använd inga lösningsmedel, kemikalier eller rengöringsmedel som innehåller alkohol, ammoniak eller slipmedel

Se våra andra artiklar för mer information om ihopparning av högtalare, röstanvisningar, party- och stereolägena, högtalarkontroller, statusindikatorer, felsökning m.m.