Ställa in hörlurarna

Ansluta hörlurarna direkt till Bluetooth®-enheten

Slå på hörlurarna och tryck och håll in strömknappen/Bluetooth-knappen tills Bluetooth-lampan börjar blinka med ett blått sken och en röst säger "Ready to connect another device" (Klar för ihopparning med en annan enhet) (om röstanvisningar är aktiverade). Hörlurarna ska redan vara i det här läget när du slår på dem för första gången.

Hörlurarnas strömknapp

Aktivera Bluetooth på den enhet som du vill ansluta till (t.ex. smartphone, surfplatta osv.).

I enhetens Bluetooth-inställningar väljer du Bose-hörlurarna. Om du inte ser dina Bose-hörlurar i listan kan du behöva trycka på "Search" (Sök), "Scan" (Leta efter) eller "Pair new device" (Para ihop ny enhet) i enhetens Bluetooth-meny.

När den är ansluten hör du en röstanvisning som säger "Connected to <device name>" (Ansluten till enhetens namn).
Obs! Den mobila enheten kan också visa ett meddelande för att ansluta hörlurarna till enheten. Det här steget är nödvändigt för att Bose Music-appen ska fungera ordentligt.

Du kan också få se ett meddelande på din mobila enhet om att konfigurera en röstassistent. Du kan följa instruktionerna på skärmen för att konfigurera den nu, eller så kan du alltid göra det senare i Bose Music-appen

Ansluta med Bose Music-appen

Med Bose Music-appen kan du konfigurera och styra hörlurarna från en mobil enhet, t.ex. en smarttelefon eller surfplatta. Med hjälp av appen kan du konfigurera Google Assistent, Amazon Alexa, Xiaowei, välja språk för röstmeddelanden, justera nivåer för brusreducering och hantera hörlursinställningar (Tillgängligheten för röstassistenten varierar beroende på region.)

Hämta och installera den kostnadsfria Bose Music-appen från appbutiken på din mobila enhet.

Skapa ett Bose-konto eller logga in på ditt befintliga Bose-konto

Om du inte har något Bose-konto väljer du Skapa konto och följer anvisningarna i appen.

Om du redan har ett Bose-konto trycker du på Logga in och anger ditt användarnamn och lösenord.

Lägga till hörlurarna i ditt konto

På skärmen My Bose trycker du på knappen + för att lägga till hörlurarna.

Svep åt vänster eller höger för att hitta produkten och tryck på Add Product (Lägg till produkt).

Obs! Om du inte ser produkten:

• Slå av hörlurarna och slå sedan på dem igen
  • Kontrollera att Bluetooth har aktiverats på enheten som kör appen
  • Flytta enheten som kör programmet närmare produkten
  • Stäng av Bose Music-appen på alla enheter i närheten

När du har valt hörlurarna följer du instruktionerna på skärmen.

Obs! På Apple iOS-enheter väljer du "Pair" (Para ihop) i popup-fönstret "Bluetooth Pairing Request" (Förfrågan om ihopparning via Bluetooth).

Konfigurera en röstassistent

Välj den röstassistent du vill använda:

• Om du redan har ett konto för röstassistenten anger du användarnamn och lösenord.
  • Om du inte redan har ett konto för röstassistenten skapar du ett genom att följa anvisningarna i appen.

Obs! Röstassistenter finns inte tillgängliga i alla regioner.