Ställa in hörlurarna

Hämta Bose Music-appen

Med Bose Music-appen kan du konfigurera och styra hörlurarna från en mobil enhet, t.ex. en smarttelefon eller surfplatta. Med hjälp av appen kan du konfigurera Google Assistent eller Amazon Alexa, välja språk för röstmeddelanden, justera nivåer för brusreducering och hantera hörlursinställningar.

Hämta och installera den kostnadsfria Bose Music-appen från appbutiken på din mobila enhet.

Skapa ett Bose-konto eller logga in på ditt befintliga Bose-konto

Om du inte har något Bose-konto väljer du Skapa konto och följer anvisningarna i appen.

Om du redan har ett Bose-konto trycker du på Logga in och anger ditt användarnamn och lösenord.

Lägga till hörlurarna i ditt konto

På skärmen My Bose trycker du på knappen + för att lägga till hörlurarna.

Svep åt vänster eller höger för att hitta produkten och tryck på Add Product (Lägg till produkt).

Obs! Om du inte ser produkten:

• Stäng Bose Music-appen på andra enheter i närheten.
  • Sätt på Bluetooth® på enheten med appen.
  • Placera enheten som kör appen nära produkten.
  • Stäng av hörlurarna och sätt sedan på dem igen.

När du har valt hörlurarna följer du instruktionerna på skärmen.

Lägga till musiktjänster

Välj en musiktjänst som ska läggas till:

• Om du redan har ett konto för tjänsten anger du användarnamn och lösenord.
  • Om du inte redan har ett konto för tjänsten skapar du ett genom att följa anvisningarna i appen.

När tjänsten har lagts till kan du välja ännu en tjänst att lägga till.

Konfigurera en röstassistent

Välj den röstassistent du vill använda:

• Om du redan har ett konto för röstassistenten anger du användarnamn och lösenord.
  • Om du inte redan har ett konto för röstassistenten skapar du ett genom att följa anvisningarna i appen.

Obs! Röstassistenter finns inte tillgängliga i alla regioner.