90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Installera systemet

Det enda som krävs är en ljudanslutning till tv:n och en strömanslutning.

Obs! Systemet kan användas med de flesta tv-apparater. Det kan användas som stativ för tv-apparater med en bas som är upp till 24 tum bred och 12,25 tum djup. Du kan även placera systemet under en väggmonterad tv, på en hylla eller i ett medieskåp. Systemet håller för upp till 35 kg.

Placera tv:n vid sidan av systemet, men i närheten. Det är bra att vrida den så att du får tillgång till anslutningskontakterna

Placera Bose®-systemet på den plats där du vill ha tv:n

Anslut en av de medföljande ljudkablarna till ljudutgången på tv:n

De flesta tv-apparater har idag tre typer av ljudanslutningar (se nedan). För att få så bra ljudkvalitet som möjligt bör du alltid använda bästa tillgängliga ljudutgång. Välj i första hand optisk, i andra hand koaxial och i tredje hand analog utgång.

optisk digital ljudanslutning (rekommenderas): en digital ljudanslutning som överför digitala data i form av pulserande ljus genom en fiberoptisk kabel.

obs! var noga med att ta bort skydden i båda ändarna om du använder en optisk kabel. när du trycker in kontakten i uttaget kan du möta ett visst motstånd. du kan behöva ta i lite hårdare för att få den att sitta ordentligt på plats.

koaxial digital ljudanslutning (rekommenderas): en digital ljudanslutning som överför digitala data genom en 75 ohms koaxialkabel.

analog stereoljudsanslutning: den vanligaste typen av ljudanslutning där vänster och höger kanal ansluts separat. den här anslutningen väljer du om det inte finns några digitala ljudutgångar

Anslut den andra änden av den valda ljudkabeln till motsvarande ljudkontakt på Bose-systemet

Anslut ena änden av den medföljande strömkabeln till AC-ingången på ljudsystemet

Om du använder Bose-systemet som stativ till tv:n placerar du tv:n på systemet och kontrollerar att den är centrerad och inte sticker ut över kanten på systemet

Anslut Bose-systemets strömkabel till ett vägguttag. Strax efter att du anslutit systemet till vägguttaget hörs två signaler, som anger att du kan börja använda det

När du väl har installerat systemet rekommenderas du att stänga av tv-högtalarna och låta ljudet från tv:n gå enbart via Bose-systemet för bästa ljud. Se Slå av de interna tv-högtalarna om du behöver hjälp med det.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback