Installera systemet

Anslut soundbarhögtalaren till tv:n

Leta rätt på HDMI eARC- eller HDMI ARC-uttaget på baksidan av tv:n

Obs! Om tv:n inte har något HDMI-uttag som är märkt eARC eller ARC kan du ansluta tv:n till soundbarhögtalaren med en optisk kabel. En HDMI-ingång måste ha ARC-funktion (Audio Return Channel) för att tv:n ska kunna sända ljudet till soundbarhögtalaren.

Anslut ena änden av HDMI-kabeln till tv:ns HDMI eARC- eller HDMI ARC-uttag

Anslut andra änden av kabeln till HDMI (ARC)-kontakten på soundbarhögtalaren

Anslut soundbarhögtalaren till en strömkälla

Anslut strömsladden till ett eluttag

Anslut nätadaptern till POWER-kontakten på soundbarhögtalarens baksida

Anslut den andra änden till ett vägguttag. Om uttaget är på slås soundbarhögtalaren på automatiskt

strömanslutningar från vägg till soundbarhögtalare

Hämta Bose Music-appen

Hämta Bose Music-appen via Google Play eller Apple App Store på din mobila enhet

ikon för bose music-appen på en mobil enhet

Bose Music-appen kan endast användas på enheter som kör Android 5.1 eller iOS 10.3.3 eller senare. Kindle-enheter stöds inte.

Logga in i appen med dina befintliga Bose-kontouppgifter, eller skapa ett Bose Music-konto genom att följa anvisningarna i appen

När du har lagt till soundbarhögtalaren på kontot kan du koppla musikstreamingtjänster till kontot.

Lägg till soundbarhögtalaren på Bose Music-kontot

Gå till Min Bose-skärmen i Bose Music-appen genom att trycka på hörlurs- och högtalarikonen högst upp till vänster

Hörlurs- och högtalarikonen i Bose Music-appen

Tryck på + på Min Bose-skärmen för att lägga till ett system på ditt konto

Följ instruktionerna i appen för att ansluta till soundbarhögtalaren och konfigurera Wi-Fi-nätverksanslutningen

Obs! Om du inte ser produkten:

• Stäng Bose Music-appen på andra enheter i närheten
  • Sätt på Bluetooth på enheten med appen
  • Placera enheten där Bose Music-appen körs nära produkten
  • Koppla bort produkten från strömmen i 30 sekunder

Påbörja ADAPTiQ-ljudkalibreringen

För att du ska kunna slutföra kalibreringen behöver rummet vara tyst i ungefär tio minuter.

Tryck på bilden på soundbarhögtalaren i det nedre högra hörnet av skärmen

Välj Inställningar > ADAPTiQ > Kör ADAPTiQ

Följ anvisningarna i appen för att kalibrera soundbarhögtalarens ljudprestanda efter akustiken i lyssningsområdet

Om du vid ett senare tillfälle ansluter en basmodul eller surroundhögtalare (tillval), flyttar soundbarhögtalaren eller flyttar någon möbel, bör du köra ADAPTiQ-ljudkalibreringen igen så att ljudkvaliteten förblir optimal.