Installera systemet

Så här ställer du in SoundDock 10-systemet:

Placera det digitala SoundDock 10-musiksystemet på en plan, stabil yta

Anslut den lilla kontakten på nätsladden till AC IN-kontakten på enhetens baksida

Anslut den andra änden av nätsladden till ett fungerande eluttag. När du hör två korta ljudsignaler från SoundDock 10-systemet är det klart för användning

Obs! Ljudkvaliteten hos ditt SoundDock 10-system varierar beroende på hur det placeras. Om du till exempel flyttar det mot ett hörn kommer basen att förstärkas, men om du flyttar det bort från hörnet kommer basljudet att minska.

TÄNK PÅ: Täck inte över ventilationsöppningarna på produkten. Springorna på översidan ventilerar de inbyggda elkretsarna och de får inte blockeras.

Obs! När du använder SoundDock 10-systemet kan det kännas som att den del som innehåller iPod®-/iPhone®-dockningsenheten sitter lös. Det är normalt. Den här delen av systemet har avsiktligt tillverkats på detta sätt för att förhindra att högtalarvibrationer stör iPod/iPhone-enhetens funktioner.