Ställa in bildupplösning

Den här funktionen gör att du kan använda den interna videokonverteraren eller skicka en inkommande signal till tv:n utan att konvertera den.

Så här ställer du in videoupplösningen:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

tryck på more på fjärrkontrollen

tryck på högerpilen och välj "options". bekräfta genom att trycka på ok

tryck på nedåtpilen och välj "video output"

tryck på vänsterpilen eller högerpilen och välj önskad bildupplösning

stäng menyn genom att trycka på exit