Systeminstallation

Ansluta ToneMatch-nätadaptern

ToneMatch-nätadaptern tillför ström till T4S/T8S-mixern.

• Anslut nätadapterkabeln till T4S/T8S-strömporten
  • Anslut den ena änden av nätsladden till nätadaptern
  • Anslut den andra änden av nätsladden till ett fungerande eluttag
  • Slå på strömbrytaren

Obs! Nätadaptern som medföljer T8S krävs för att T8S ska fungera. Nätadaptern medföljer inte T4S – den kan användas, men krävs inte för att T4S ska fungera.

Upprätta en digital anslutning med T4S-mixern

Obs! T8S kan inte anslutas digitalt eller drivas med L1 Model 1S/II.

• Se till att L1 Model 1S/II och T4S är avstängda och att T4S-mastervolymen är neddragen så mycket som möjligt
  • Anslut den ena änden av ToneMatch-kabeln till strömporten/den högra digitala huvudutgången (R) på T4S. Anslut den andra änden av ToneMatch-kabeln till ToneMatch-porten på strömstativet

Obs! Du ansluter T4S till två L1 Model 1S/II-strömstativ genom att ansluta det andra strömstativet till den vänstra digitala huvudutgången (L) på T4S med en ToneMatch-kabel.
  • Slå på mixern och slå sedan på L1 Model 1S/II-strömstativet
  • Anslut instrumenten/mikrofonen och justera nivåerna

Upprätta en analog anslutning med en T4S- eller T8S-mixer

• Se till att enheten som du ansluter till och T4S/T8S är avstängda och att T4S/T8S-mastervolymen är neddragen så mycket som möjligt
  • Anslut en eller två enheter till XLR-stereoutgången/-utgångarna på T8S med en balanserad XLR-kabel/balanserade XLR-kablar

Obs! T4S/T8S kan anslutas till en enhet via den högra analoga utgångsporten (R) med en 1/4” TRS-kabel (säljs separat). Anslut den andra änden av TRS-kabeln till den analoga ingångsporten på enheten. Du ansluter T4S/T8S till två enheter genom att ansluta den andra enheten till den vänstra analoga utgångsporten (L) på T4S/T8S med en 1/4” TRS-kabel.
  • Anslut en ToneMatch-nätadapter till strömporten på T4S/T8S och till ett eluttag
  • Slå på T4S/T8S-mixern och slå sedan på enheten
  • Anslut instrumenten/mikrofonen och justera nivåerna