Systemet hittar inte USB-enheten

Om systemet inte hittar en ansluten USB-enhet:

Ta bort USB-nyckeln och sätt sedan i den igen. USB-nyckeln kanske inte sitter som den ska i kontakten på kontrollkonsolen. Dra ut den och sätt sedan tillbaka den ordentligt

Försök med USB-porten på baksidan av konsolen. Det finns ytterligare en USB-port på baksidan av kontrollkonsolen

Prova med en annan USB-nyckel. Det kan vara något fel med USB-nyckeln.

Utför en återställning av kontrollkonsolen:

slå av kontrollkonsolen och håll sedan in strömknappen i fem sekunder

När den röda LED-lampan slocknar släpper du strömknappen och testar systemet igen