Programvaruuppdateringen installeras inte

Gäller:

mer...

Prova följande för att lösa problemet:

Avinstallera, hämta och ominstallera den senaste versionen av appen på www.Bose.com/soundtouch_app. På vissa enheter kanske inte appen kan installera uppdateringen över den befintliga versionen. Om så är fallet måste appen hämtas på nytt och installeras om. Du måste logga in på SoundTouch-kontot när du öppnar den nya installationen. Nätverksuppgifter, musiktjänster och biblioteksinställningar behöver inte konfigureras igen eftersom informationen som gäller dessa konfigurationer behålls.

När appen ominstalleras måste du vara uppmärksam på eventuella popup-meddelanden som visas om SoundTouch-appen och SoundTouch-musikservern. Beroende på vilken brandvägg eller säkerhetsprogramvara som är installerad kan alternativet ”tillåt alltid” vara tillgängligt. Om så är fallet väljer du det. I annat fall väljer du det alternativ som tillåter brandväggsåtkomst snarare än alternativ som nekar eller begränsar brandväggsåtkomst.