SoundLink® trådlös mobilhögtalare Uppdatering

Varför ska jag uppdatera högtalaren?

Ditt SoundLink®-högtalare har utformats för att under flera års tid fungera ihop med en rad olika mobila enheter. Det kan behövas periodiska uppdateringar för att högtalaren ska förbli kompatibel med produkter som har lanserats efter högtalarens tillverkningsdatum.

Nedan hittar du all nödvändig information och alla anvisningar. Mer information hittar du under Vanliga frågor

Minimisystemkrav

För datorer med Windows:

• Processor på 300 MHz (1 GHz för Vista eller Windows 7), 32 eller 64 bitar
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB (Vista Home Basic); 1 GB (övriga Vista-versioner och Windows 7, 32 bitar); 2 GB (Windows 7, 64 bitar)
  • Internetanslutning
  • 30 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

För Mac-datorer:

• OS-version 10.5 (Leopard), 10.6 (Snow Leopard) eller 10.7 (Lion)
  • Intel-processor
  • 512 MB RAM (Leopard), 1 GB (Snow Leopard)
  • Internetanslutning
  • 40 MB ledigt utrymme på hårddisken
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

Förberedelser

Börja med att hämta uppdateringsprogrammet för Bose Bluetooth-högtalaren och spara det på din dator.

Anmärkning för Windows-användare:
Om du har flera användarkonton på datorn kan du behöva ange administratörens inloggningsuppgifter för att kunna köra programmet.

När programmet har hämtats ombes du ansluta högtalaren till datorn via en mikro-USB-kabel.

Se till SoundLink®-högtalaren är ansluten med nätadaptern innan du kör uppdateringsprogrammet.

Starta programmet

För Windows:

I fönstret Filhämtning klickar du på Kör eller Spara.

Om du väljer Kör: Följ anvisningarna för hur uppdateringen ska utföras.

Om du väljer Spara: Välj en plats där filen (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe) ska sparas. Starta sedan programmet från hårddisken och följ uppdateringsanvisningarna.

För Mac:

Vänta medan datorn hämtar filen. Filen hamnar på skrivbordet som en hårddiskikon.

Ett fönster öppnas. Dra uppdateringsfilen till skrivbordet enligt anvisningarna. (Om fönstret inte öppnas dubbelklickar du på ikonen.)

Starta sedan uppdateringsprogrammet från skrivbordet och följ uppdateringsanvisningarna.

Vanliga frågor

Kan uppdateringen göras på både PC- och Mac-datorer?

Ja. PC- eller Mac-datorn som används till uppdateringen måste uppfylla minimisystemkraven som står på hämtningssidan.

Påverkas datorn av uppdateringen?

Temporära arbetsfiler skapas och används medan programmet körs. När programmet har avslutats och stängts raderar det alla tillfälliga arbetsfiler och lämnar kvar drivrutinen och den hämtade programfilen (endast på Windows-datorer). Programfilen kan tas bort från datorn när uppdateringen är klar. Vi rekommenderar dock att du låter drivrutinen vara kvar på datorn för att underlätta framtida uppgraderingar.

Hur lång tid tar uppdateringen?

Uppdateringen kan ta upp till fem minuter att slutföra.