Högtalaren ansluts inte till den mobila enheten

Här är några förslag på lösningar om högtalaren inte ansluts till den mobila enheten.

Stäng av Bluetooth-funktionen på enheten och slå sedan på den igen.

Ta bort högtalaren från enhetens Bluetooth-lista och försök ansluta igen.

Rensa högtalarens ihopparningslista genom att hålla in flerfunktionsknappen i 10 sekunder och ta sedan bort högtalaren från enhetens Bluetooth-lista. Återanslut högtalaren till enheten.

Återställ högtalaren till fabriksinställningarna genom att hålla in flerfunktionsknappen och Volym ned-knappen (-) samtidigt i 10 sekunder. Bluetooth-indikatorn lyser med ett blått sken och du bör höra en röstanvisning som uppmanar dig att välja språk. Återanslut högtalaren till enheten.

Prova att ansluta en annan enhet.