Högtalaren slås inte på när jag använder batterier

Anslut högtalaren med laddningskabeln till en USB-laddare eller en strömförande USB-port på datorn. Du kan behöva göra detta av följande anledningar:

Batteriet kanske inte har laddats tillräckligt. Batteriet måste vara tillräckligt laddat för att aktivera högtalaren

Högtalaren har kopplats bort från elnätet och inte använts på två veckor. När det händer försätts den i batteriskyddsläge. Helt nya högtalare är vanligtvis i det läget när de precis har packats upp ur lådan

Högtalaren är frånkopplad och har inte använts på mer än tre dagar med en återstående laddningskapacitet som understiger 10 %. När det händer försätts den också i batteriskyddsläge

Om högtalaren fortfarande inte startar när du har anslutit den till nätström: Se Högtalaren startar inte när den har anslutits till elnätet.