Högtalaren slås inte på när jag använder batterier

Prova följande för att lösa problemet:

Om högtalaren inte har varit ansluten till ett eluttag och inte använts på 24 dagar försätts den i skyddat läge för att förlänga batteritiden. Anslut högtalaren till ett eluttag för att avsluta batteriskyddsläget. Nya produkter är ofta i det här läget eftersom de ligger i en kartong i över 24 dagar

Installera alla tillgängliga produktuppdateringar. Gå till btu.Bose.com och följ instruktionerna för att se till att produkten har de senaste funktionerna och förbättringarna

Batteriet kanske inte har laddats tillräckligt. Batteriet måste vara laddat för att kunna aktivera högtalaren. Använd en USB-laddare som kan ge ström på 1,6 ampere för bästa resultat. USB-laddaren måste kunna ge ström på minst 1 ampere