Det går inte att uppdatera produktprogramvaran via Bose Connect-appen

Prova följande:

• Se till att batterinivån är över 20 %. Batterinivån måste vara över 20 % för en uppdatering ska kunna installeras
  • Om det inte går att uppdatera produktens programvara via Bose Connect-appen, försök att uppdatera produkten genom att ansluta den till en dator med en USB-kabel
  • Se till att du använder den senaste versionen av Bose Connect-appen
  • Rensa listan över ihopparade enheter både för Bose-högtalaren och den Bluetooth-aktiverad enheten