Kontroller till högtalartelefon

Flerfunktionsknappen kontrollerar samtal i högtalartelefonen på din mobila enhet från högtalaren. Nedan följer en lista på funktioner till högtalartelefonen.

Ringa ett samtal:
Håll ned flerfunktionsknappen för att aktivera röstuppringningen (Siri)

Ta emot ett samtal:
Tryck på flerfunktionsknappen

Avvisa ett samtal:
Håll ned flerfunktionsknappen

Avsluta ett samtal:
Tryck på flerfunktionsknappen

Besvara ett andra inkommande samtal och parkera det aktuella samtalet:
Tryck på flerfunktionsknappen under ett pågående samtal.

Växla mellan samtal:
Tryck på flerfunktionsknappen två gånger

Stänga av ljudet under ett samtal:
Håll ned knapparna + och - samtidigt. Håll ned dem igen för att slå på ljudet