Kontroller till högtalartelefon

Flerfunktionsknappen kontrollerar samtal i högtalartelefonen på din mobila enhet från högtalaren. Nedan följer en lista på funktioner till högtalartelefonen.

Ringa ett samtal:
Håll ner flerfunktionsknappen för att aktivera röstuppringningen (Siri®)

Stäng av högtalartelefonen och växla till en mobil enhet (under samtal):
Håll ner flerfunktionsknappen.

Ta emot ett samtal:
Tryck på flerfunktionsknappen

Avvisa ett samtal:
Håll ner flerfunktionsknappen.

Avsluta ett samtal:
Tryck på flerfunktionsknappen

Stäng av ljudet under ett samtal:
Håll ner knapparna + och - samtidigt. Håll ner dem igen för att slå på ljudet

Växla mellan samtal:
Tryck på flerfunktionsknappen två gånger.