Spara radioförval

Gäller:

Så här programmerar du radioförvalen:

använd fjärrkontrollen och slå på wave-systemet genom att trycka på radio och välj fm eller am som källa

Radio

ställ in önskad radiostation manuellt med seek/track (sök/spåra)

Seek/Track (sök och spåra)

använd presets-knapparna (förvalsknapparna) och håll ner önskat förvalsnummer i fem sekunder. när förvalsnumret visas på framsidan av systemet släpper du knappen

Förval

Upprepa detta för att spara upp till sex AM-förval och sex FM-förval